09 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi konut projeleri

Yunusemre Belediyesi konut projeleri

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi görev süresinde geride bıraktığı 10 ayın değerlendirmesini yaptı. Çerçi, projeleri yüzde 85 tamamladıklarını belirtti.

Yunusemre'ye Osmanlı ve Selçuklu mimarisi olan 11 bin konut yapılacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ETV'de Gündem Özel Programı'na konuk oldu. 300 günlük çalışma süresinde 85 proje ile Yunusemre'ye yakışır hizmetlere hız kazandırdıklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Yunusemre Belediyesi konut projeleri Haberi

Yunusemre Belediyesi konut projeleri

Yunusemre Belediyesi'nin kurulma çalışmalarını ve kurumsal kimliğinin oluşturulmasını yüzde 85 tamamladıklarına dikkat çeken Mehmet Çerçi; yatırım, hizmet ve sosyal projeleri de kuruluş süreci ile birlikte aynı anda götürdüklerini hatırlattı. 



Seçim propagandasında verdiği sözlerin başında imar sorununu çözmek ve Yunusemre'ye yeni konutlar yapmak olduğunu hatırlatan Çerçi, bu sorunların çözümü için çoktan kolları sıvadıkları bilgisini verdi. Dr. Mehmet Çerçi 5 bin konutluk TOKİ'lerin dışında Yunusemre'ye 6 bin yeni konut daha inşa edeceklerini müjdeledi. Bu yeni konutların ise yapılacak olan Kentsel dönüşümle mümkün olabileceği bilgisini verdi. 6 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalıştıklarını ve projenin detaylarının hazırlığının bittiğini vurgulayan Çerçi: "Yunusemre İlçesi sınırları içerisinde Akgedik Mahal leşi nde yapılacak 5 bin adet TOKİ konutları dışında, 6 bin küsiir konutluk bir kentsel dönüşüm...