18 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi proje tanıtımı

Yunusemre Belediyesi proje tanıtımı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 2 tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde teslimler başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığında hayata geçirdiği dev konut hamlesi 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında teslimler başladı. 

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor!

Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununu ortadan kaldırmak adına hayata geçirdiği 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor.

Yunusemre Belediyesi proje tanıtımı Haberi

Yunusemre Belediyesi proje tanıtımı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi,"Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul edelim mi etmeyelim mi? diye sordu. Vatandaşlardan "Hayır" cevabını alan Başkan Çerçi, "O halde yetkiyi bize verdiniz demektir. Eğer bu tür yani 12 kattan oluşan projeler getirirse sizden aldığımız yetkiyle bizlerde hayır diyeceğiz" dedi. 




Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesi ile ilgili yaptıkları imar çalışmaları, TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gelinen son durum hakkında hem bilgilendirmek hem de mahallelinin düşünce ve fikirlerini almak üzere mahalle halkı ile bir araya geldi.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara göstererek, "Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul...