02 / 05 / 2024

Yunusemre çevre çalışmaları

Yunusemre çevre çalışmaları

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede şu ana kadar yaklaşık 220 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Artvin Arhavi'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Arhavi Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi çevresi ve İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ham yol açma çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme girecek mahallelerde yürütülen çalışmaları bu kez mahalle muhtarlarına anlattı.

Ağrı Belediyesi çevre çalışmalarına devam ediyor!

Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla beraber, kent merkezine yeşillendirmek ve aynı zamanda kentin daha güzel bir estetik görünüme kavuşması için başlattığı peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, görme ve ortopedik engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya 3 soru sordu.

Erzincan'da çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Şehrimizin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Erzincan Belediyesi uzun yıllardır hizmet veren belediye sarayı etrafında da çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Yunusemre çevre çalışmaları Haberi

Yunusemre çevre çalışmaları


Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede şu ana kadar yaklaşık 220 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.


Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede geçen yıl belirlediği 300 bin metre karelik kilitli parke taşı hedefini aşarak 380 bin metre karelik döşeme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yılda belirlenilen 250 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme hedefine şimdiden yaklaştı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “Ekiplerimiz, ilçemizde bulunan kırsal ve merkez mahallelerde özverili bir şekilde kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıyor. Bu yıl ilçemizde kilitli parke taşı hedefimizi 250 bin metre kare olarak belirlemiştik. Bu sezon şu ana kadar ekiplerimiz mahallelerimizde yaklaşık 220...