17 / 05 / 2024

yunusemre Etüt Proje Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

yunusemre Etüt Proje Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan kararla Etüt Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne atanan Vacide Elmalı ile Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğüne atanan Ramiz Çoban görevlerine başladı.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Işık ve Selman Karmaz ortaklığında kuruldu.

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi mecliste!

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

yunusemre Etüt Proje Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Haberi

yunusemre Etüt Proje Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirilen Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan kararla Etüt Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne atanan Vacide Elmalı ile Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğüne atanan Ramiz Çoban görevlerine başladı. 


ELMALI KENDİNE VE EKİBİNE GÜVENİYOR 


Müdürü olduğu birimin çarpık kentleşmeyi önlemek, yeni şehimerkezleri oluşturmak, yeni projeler üretmek, TOKİ'nin ilçede konutlar yapmasına öncülük yapmak amacıyla kurulduğunu ifede eden Yunusemre Belediyesi Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vacide Elmalı, "Çarpık kentleşmeyi önlemek, yeni şehir merkezleri oluşturmak, yeni projeler üretmek, kentsel dönüşümde şehrimizin yeniden yapılanması, yen iden şekillenmesi ve daha modem şehirler görünümü kazandırmak, öncülüğünü belediyemizin yaptığı TOKİ projelerini hayata geçirmek amacıyla kurulmuş bir birim. Tüm mimari projeler belediyemizce yapılacak. Yani biz proje üreteceğiz. Gençlik merkezleri, çocuk...