05 / 05 / 2024

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri

Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Muradiye'de imar yetkisinin devri söz konusu değil!

Yunusemre Belediyesi, Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!

Yunusemre Belediye Meclisi Muradiye’de 1/1000’lik imar planı yapma yetkisini Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Manisa Muradiye'nin imar planları askıya çıkarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Yunusemre Muradiye Mahallesi’nin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkardı.

Yunusemre ve Muradiye'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 1.5 yıldır imar düzenlemesi bekleyen Yunusemre ilçesi Muradiye'deki imar planlarını onayladı.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nin 1/5000 ölçekli nazım imar planları kabul edildi

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı, gerçekleştirilen Mart Ayı Manisa Büyükşehir Meclis Toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

Manisa Muradiye imar planında önemli gelişme!

Yunusemre Meclisi'nde Muradiye halkını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisi'ne gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi.

Yunusemre'de imar planı gerginliği!

Yunusemre Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı gergin geçti. Büyükşehir Belediye Meclisi'nden bir yıldır çıkmayan Muradiye'nin 1/5000'lik imar planı, toplantıya damga vurdu.

Muradiye için yeni imar planı bekleniyor!

Yunusemre Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Gündeme gelen Muradiye Mahallesi’nin imar planı, meclis üyeleri arasında tartışmalara neden oldu.

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

Yunusemre Belediye Meclisi'nin gündeminde yine imar planı vardı!

Yunusemre Belediyesi'nin Muradiye için hazırladığı imar planlarının komisyona havale edilmesine itirazlarda bulunan AKP'ye il genelinin imar planını yapma çağrısında bulunan Ergün, "Gelin Manisa'nın tamamının imar planlarını elbirliğiyle yapalım." dedi.

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri Haberi

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri

Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren ve vatandaşların takdirini kazanan Yunusemre Belediyesi, Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı. Renkli görüntülere sahne olan açılışa Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Can Mercül, Mustafa Dandin, Saniye Altay ve İdris Avşar, MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yaratıcı Drama Grubu’nun Oyun sergilediği açılışta, ses sanatçısı Orhan Çakmak’ın gece boyunca seslendirdiği sevilen eserler vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Muradiye Aile...