01 / 05 / 2024

Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri

Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

1 Ocak'tan sonra tapu müdürlüklerinde yığılma yaşanabilir!

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binalarda alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatan İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, 1 Ocak'tan itibaren tapu müdürlüklerinde bir yığılma yaşanabileceğini söyledi.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

İmar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler!

İmar barışında aykırılığın tapuya da tescil edilmesi isteniyorsa tapu kadastro müdürlüklerine müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, imar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler nelerdir?

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak. Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapkur, konuyla ilgili bilgi verdi.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Tapu müdürlüklerindeki devir işlemleri mercek altına alındı!

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından FETÖ militanlarının mal kaçırmasını engellemek amacıyla Türkiye genelindeki tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ militanlarının devirleri askıya aldı. Hileli devirleri önlemek için tedbirler artırıldı.

Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri Haberi

Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun temennilerini ileten İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün de misafirlerine, Manisa’nın il genelinde hayata geçirdikleri hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.



Manisa Büyükşehir...