11 / 05 / 2024

Yunusemre Taziye Evleri

Yunusemre Taziye Evleri

Yunusemre Belediyesi, hergün yeni bir projeye imza atıyor. Yunusemre Belediyesi şimdi de mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evlerinin temelleri atılıyor.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen konut edindirme projesi kapsamındaki bazı hususlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Yunusemre TOKİ evleri mecliste konu oldu!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen konut edindirme projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Biçer sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi dün açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan projenin ilk etabında 1.101 adet konutun kurası gerçekleşti.

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’da açıklandı. Toplam 119 bin metrekare alan üzerinde yükselen projeye 8 bin 311 kişi başvuruda bulundu.

TOKİ Manisa Yunusemre Evleri kurası!

TOKİ Manisa Yunusemre Evleri kurası bugün saat 10:00’da açıklandı. Toplam 1.101 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 8 binden fazla kişi başvuruda bulundu.

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Yunusemre Taziye Evleri Haberi

Yunusemre Taziye Evleri

İlk olarak eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla temeli atılan Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye evinin ardından, dün de Ak Parti Manisa Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber’in katılımı ile Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nin temeli atıldı. Önümüzdeki haftalarda da Fevzi Çakmak ve Spil Mahallelerinde yapılacak olan Taziye Evleri’nin temellerinin atılacağı açıklandı. Spil Mahallesindeki çalışmalara ise bugün başlanacak. Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi Temel atma törenine Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı İsmail Bilen, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve vatandaşlar katıldı.


CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİ’YE ÖVGÜ

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz, yıllardır...