07 / 05 / 2024

Yunuskent Konutları ilk etap

Yunuskent Konutları ilk etap

Yunusemre Belediyesi tarafından TOKİ işbirliğinde başlanan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabı olan bin 101 konutun yüzde 30'u tamamlandı.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların ilk etabında sona gelindi!

Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremde, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde konutları ağır hasar gören vatandaşlar için inşaatına başlanan konutların ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor!

Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununu ortadan kaldırmak adına hayata geçirdiği 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor.

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

Akgedik Yunuskent'teki 39 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Yunusemre Belediyesi'nin dev toplu konut hamlesi 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent projesinin ilk etabında sona geliniyor. 

Birinci el konutlar ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı.

Yunuskent Konutları ilk etap Haberi

Yunuskent Konutları ilk etap

Yunusemre Belediyesi tarafından TOKİ işbirliğinde başlanan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabı olan bin 101 konutun yüzde 30'u tamamlandı. 


TÜRKİYE'NİN en büyük toplu konut projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabında çalışmalar devam ediyor. İlk etabın şu an yüzde 30'nun tamamlandığını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Konutların hak sahipleri belli oldu ama hangi blok, hangi daire, kaç numara kimin bunlar da Kasım ayrı bir kura ile belli olacak. Gelecek sene bu aylarda daireler sahiplerine teslim edilmiş olacak. Seneye inşallah Ekim-Kasım aylarında Yunuskent'te hayat başlamış olacak" dedi. 


Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ikinci etabı olan bin 480 konutun çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten Çerçi, "En kısa...