08 / 05 / 2024

yunuskent toki toplu konut

yunuskent toki toplu konut

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ borcu toplu ödenir mi?

TOKİ kura çekilişleri gündemde iken vatandaşlar pek çok sorular gündeme gelmektedir. Kurada adı çıkan kişiler, “TOKİ borcu toplu ödenir mi?” sorusunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

yunuskent toki toplu konut Haberi

yunuskent toki toplu konut


AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, "TOKİ ile anlaşma sağlayan müteahhit firmamızdan yapılacak olan çalışmalar hakkında geniş çaplı bilgi aldık. Yunuskent, gerçek anlamda yeni bir şehir inşa edilerek ortaya çıkacak, Manisa'mızın yeni yüzü olacaktır. İlk defa kentimizde şehir konseptinde bir toplu konut inşa ediliyor" dedi. 


Habertürk...