06 / 05 / 2024

Yüreğir cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

Yüreğir cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

Yüreğir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm alanlarından biri olan ve ’Afet Riskli Alan’ ilan edilen ve 2 yıldır bekleyen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 22 hektar alanla ilgili projenin düzenlenerek Bakanlığı’a onay için yeniden gönderileceği bildirildi.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir'de 92.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana 1. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 92 milyon 299 bin 811 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Adana Yüreğir için riskli alan kararı!

Adana ili, Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Adana Yüreğir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve müştemilat!

Adana 12. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi, 238 ada 1 parsel ve 239 ada 1 parselde yer alan arsa ve müştemilatını toplam 9 milyon 86 bin 356‬ TL'ye icradan satıyor...

Yüreğir'de 94.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana İli, Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde arsa karşılığında yangın acil durum ünitelerinin projesine göre anahtar teslimi yaptırılması işini 94 milyon 304 bin TL'ye ihale edecek.

Adana Yüreğir'de 77 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 77 milyon 193 bin 662 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Yüreğir'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir depo ve arsası vasıflı gayrimenkul 7 milyon 834 bin 361 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yüreğir cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Yüreğir cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

Konuyla ilgili olarak Ankara’ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana’ya yakışan çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


22 hektar alanın Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı’nın olduğu bölgeyi kapsadığını hatırlatan Çelikcan, "Sanayi Çarşısı" ve "Kozan Çarşısı" olarak bilinen bu alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana’ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.


Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunduğunu belirten Çelikcan, projeyle 916 adet konut, 338 ofis ve 220 adet ofis binaları, altında mağaza 140 adet konut altı iş yeri planladıklarını kaydetti. Çelikcan, "Biz bu projeyle burada planlı ve modern bir yaşam alanı oluşturacağız" dedi.


KENT MEYDANI DA OLACAK

Dönüşüm alanı içerisinde Adana Kent Meydanı da yapılacağını vurgulayan Çelikcan,...