27 / 04 / 2024

Yüreğir Kozan Çarşısı projesinde işyeri sayısı azaldı mı

Yüreğir Kozan Çarşısı projesinde işyeri sayısı azaldı mı

Yüreğir Belediyesi, Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı dönüşümünde 192 olan konut sayısını yaklaşık 5 kat artırıp 916’ya çıkaracak. Belediye 800 iş yerine karşılık sadece 140 iş yeri açacak.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Adana Yüreğir için riskli alan kararı!

Adana ili, Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi!

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut yer alıyor.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017!

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017 tarihleri 21 Şubat – 14 Mart olarak belirlendi. İşte TOKİ Adana Yüreğir sözleşme detayları...

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı sürüyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.

Yüreğir Kozan Çarşısı projesinde işyeri sayısı azaldı mı Haberi

Yüreğir Kozan Çarşısı projesinde işyeri sayısı azaldı mı

Yüreğir Belediyesi, Kozan Çarşısı’nda istimlak için iş yeri sahiplerini iknaya başladı. Belediye, ilçenin çehresini değiştirecek proje kapsamında, Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı’nda 192 olan konut sayısını yaklaşık 5 kat artırıp 916’ya çıkaracak.


Ayrıca 338 ofis ve 220 ofis binası yaptıracak. 800 iş yerine karşılıksa sadece 140 iş yeri açacak. Esnaf, iş yeri sayısının düşük tutulmasına itiraz ederken “Gelecek 5 yılı göremiyoruz.  Çalışmalar sürerken biz ne yapacağız düşünen olmamış.” diyor. CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Kentsel dönüşümün gerekli olduğunu ancak “Bu kadar geniş bir bölgede esnafın unutulmasını manidar buluyorum.” dedi.


Yüreğir Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında “Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı” olarak bilinen alanda düzenleme yapacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 22 hektar alanla ilgili belediyenin hazırladığı projeyi geçen...