16 / 05 / 2024

yüreğirde tema park

yüreğirde tema park

Yüreğir'in Atakent Mahallesi'nde 50 dönümlük alan üzerine yeni ve temalı bir park yapılması için belediye hazırlıklara başladı.

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Adana Yüreğir'de spor tesisleri yükseliyor!

Yüreğir yeni tesislere kavuşmaya devam ediyor. İlçeye birçok kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Tanrıverdi Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Tesisi ve park alanında incelemelerde bulundu.

Yüreğir'de 54 dönümlük temalı park inşa ediliyor!

Yüreğir Belediyesi dev bir park daha inşa ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “54 dönümlük ‘temalı park’ Adana’mıza hayırlı olsun” dedi

Seyhan Park Residence Yüreğir satış fiyatları!

Seyhan Park Residence Yüreğir satış fiyatları 826 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Eskidji İnşaat'ın projesi Seyhan Park Residence, Mart 2018 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Adana Yüreğir'deki park inşaatları hızlandı!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde mevcut parklar yapılırken, yenileri de yapılıyor. Başkan Çelikcan, Yüreğir'de yeşil alanların artması için çalıştıklarını belirtti.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne tema park geliyor!

Yüreğir'in Atakent Mahallesi'nde 50 dönümlük alan üzerine yeni ve temalı bir park yapılması için belediye hazırlıklara başladı.

Yüreğir Atakent'e 50 dönümlük temalı park yapılacak!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’nde 50 dönümlük alan üzerine yeni bir park için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, içerisinde çok değişik faaliyetlerin gerçekleştirileceği temalı parkın bölgede bir ilk olacağını söyledi.

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

yüreğirde tema park Haberi

yüreğirde tema park

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi'nde 50 dönümlük alan üzerine yeni bir park için çalışma başlattı. İçerisinde çok değişik faaliyetlerin gerçekleştirileceği temalı parkın bölgede bir ilk olacağını belirten Başkan Çelikcan "Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu projemiz vatandaşlarımız tarafından çok beğenilecek. Yüreğir ilçemizin çehresini değiştirmeye ve çağdaş bir kent yapmaya gayret ediyoruz" dedi. 


HERKESE AÇIK OLACAK 

Adana'dan ve çevre illerden herkesin gezmeye gelebileceği bir alan oluşturacaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Bölgemizde eksikliğini düşündüğümüz parkımızın içerisinde her yaştan öğrencilerimizin faydalanacağı temalı çocuk oyun alanları, planeteryum (müze binası) yapıların yanı sıra gezinti yolları, yürüyüş ve koşu parkuru, bisikletli gezi parkuru, pergolalı gölge alanlar, spor alanları, kermes ve festival alanı, yenilebilir bahçe, kafeteryaları çay bahçeleri, el sanatları sergi birimleri gibi çok...