09 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik mağaza açılışları

Yurtbay Seramik mağaza açılışları

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Evani iki yeni mağaza açacak!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacağını açıklayan Fatih İnşaat, İstanbul'un her iki yakasında da bu Evani markasıyla iki yeni mağaza açarak hizmet alanlarını genişletecek.

Yurtbay Seramik, Antalya’daconcept mağazasını açıyor!

Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek.

ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza!

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor. ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza geldi.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Yurtbay Seramik mağaza açılışları Haberi

Yurtbay Seramik mağaza açılışları

Yurtbay Seramik - Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1.600 m2 alana sahip, iki katlı görkemli mekanında Yurtbay Seramik koleksiyonlarını tüm zenginlikleriyle bir arada sunuyor. Canlı mekan teşhirleri, koleksiyonların mükemmel rahatlık ve konfor içinde incelenmesine olanak tanıyor.


Kentin en önemli iş ve yaşam merkezlerinden İkitelli'ye yeni bir değer ekleyen, Basın Ekspres Caddesi cepheli showroom, havalimanına son derece yakın lokasyona sahip. Bu stratejik özelliğiyle İstanbul dışından ticari ortaklar kadar ihracat müşterilerinin de rahatça ulaşım, ziyaret ve bağlantılarını mümkün...