13 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik tasarım yarışması

Yurtbay Seramik tasarım yarışması

Yurtbay Seramik’in Türkiye ve KKTC’deki üniversitelerinde Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”na başvurular başladı.

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahadır tarafından kuruldu.

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması son soru sorma tarihi 8 Ağustos!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Yurtbay'dan yeni seramik tasarımları!

Yurtbay Seramik'ten farklı yaşam alanlarına göre seçilmiş göz alıcı seramik örnekleri: Motto, Legend ve Zen.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Yurtbay Seramik tasarım yarışması Haberi

Yurtbay Seramik tasarım yarışması

Yurtbay Seramik’in Türkiye ve KKTC’deki üniversiteler genelinde Mimarlık, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri’nde 2014 - 2015 Bahar Yarıyılı itibariyle öğrenim gören önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olarak Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”na başvurular başladı.


“Doğa” teması ile düzenlenen yarışma kapsamında, genç tasarımcı adaylarının, hayal güçlerinin sınırsız derinliğinden ilham alarak yaratacakları tasarımları paylaşmaları beklenmektedir. Yarışmacılardan istenen doğadan alınan malzemeler ile üretilen seramiği, doğadan esinlenerek şekillendirmeleri,  doğanın sundukları ile insan üretiminin ara kesitinde tasarım yapmalarıdır.


Yarışmada, birinciye 7.500 TL, ikinciye 5.000 bin TL, üçüncüye ise 3.000 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca beş kişi veya ekip 1.000 TL’lik mansiyon ödülü ile ödüllendirilecek.


“Doğadan Sanata Sen Tasarla” ile üç yıldır devam eden, geleceğin tasarımcılarının özgün ve yaratıcı fikirlerini...