02 / 05 / 2024

Yurtbay Vesta

Yurtbay Vesta

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Arnica yeni Vesta ET14450 Toz Torbasız Elektrikli Süpürgeyi satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Arnica fiyat listesi

Yeni teknolojileriyle her gün biraz daha şaşırtmaya devam eden Arnica bu kez toz torbasız yeni elektrikli süpürgesi Vesta ET14450’i satışa sundu. Arnica online satış mağazasında da satılan Vesta ET14450 750 W güce sahip. Digital filtre doluluk göstergesinin yanısıra Arnica süpürge, patentli teleskob

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetin tarafından kuruldu.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Vesta Travel Turizm Tekstil Eğitim Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Travel Turizm Tekstil Eğitim Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferangız Gandoukmolla, Masoum Aghabalapourkeshtban ve  Nesa Shakhesımıyab     ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Yurtbay Vesta Haberi

Yurtbay Vesta

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor.  Stone, Ethnic, Mix, Geo, Wood desenleriyle birbirinden şık ambiyanslar yaratan seri, gösterişli dekor alternatifleri sunuyor.


Vesta, hem yatay hem dikey dizilebilme özelliğine sahip. Her iki kullanımda da yeni formlar oluşturarak devamlılık sağlıyor. Seri, 45 x 45 ebatlarında, beyaz, kahve ve gri renklerinde satışa sunuluyor.


Kendini yenileyen, öngörüleri ile sektöre yön veren Yurtbay Seramik, doğal formların dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği günümüzde, Vesta Serisi ile modern iç mimarinin favorisi efektlerle kendini gösteriyor.  Seri, şık ve modern mekânlar sunmak isteyenlere alternatif bir öneri olurken orijinal tasarımı ile iddialı duruş sergiliyor.


Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne...