06 / 05 / 2024

yurtdışı turları fiyatları

yurtdışı turları fiyatları

Akşam Gazetesi muhabiri İlker Pehlivan'ın haberine göre; Avrupa’daki kar fırtınasına rağmen bu yılbaşında yurtdışı turlarda rekor kırılacak. 50 bin kişi yurtdışı tatiline 60 milyon lira harcayacak.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Yurtdışında iPhone 14 Satın Alabileceğiniz En Uygun Ülkeler Belli Oldu!

Apple'ın son zamıyla birlikte iPhone 14 fiyatları arttı. İşte Türkiye'de en pahalıya satılan iPhone 14'ü daha uygun fiyatlarla alabileceğiniz yurtdışı ülkeler...

En Ucuz iPhone 14 nerede? Yurt Dışı iPhone fiyatları ne kadar? 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ülkemizdeki yüksek vergiler nedeniyle yurtdışına oranla bir iPhone'un fiyatı neredeyse üç katına çıkabiliyor. Türkiye'de 30 bin 999 TL'ye çıkan iPhone 14 fiyatları yurtdışında ne kadar? En ucuz iPhone 14'ü nereden alabilirsiniz! İşte ülkelere göre iPhone fiyatları...

Yabancıya konut satışı fiyatları etkiliyor mu?

Yurtdışında yabancılara ilişkin doğrudan konut satışı gerçekleştiren şirketlere devlet desteğini öngören uygulamanın ev fiyatlarını yükselteceği olasılığı sosyal medyada tepkilere neden olurken, sektör temsilcileri  yabancıya kiralama yoluyla verilen oturum izninin kaldırılmasını istiyor. 

Dolar düşüşe geçti, fiyatlar neden sabit?

2020’nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum gibi sebeplerle dolarda çok ciddi yükseliş yaşandı. Bu durumdan kaynaklı hammaddesi ithal edilen ya da yurtdışından alınan ürünlerin fiyatlarında çok ciddi artış görüldü.

Konut fiyatları yüzde 12 artacak!

2011 yılından bu yana fiyatların döviz kuruna paralel artmaya devam ettiğini vurgulayan Baştürk, doğal talebin ve yurtdışı satın almaların arttığını, gelecek yıl konut fiyatlarının yüzde 12-13 artacağını belirtti.

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Türk turistler yurtdışı turlarını tercih ediyor!

Türkler’in dünyayı gezme merakı arttı. Bu durum, tur operatörlerini de harekete geçirdi. Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile anlaşan Gazella Turizm, ‘sınır ve zaman tanımayan gezginler’ konseptini başlattı.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

yurtdışı turları fiyatları Haberi

yurtdışı turları fiyatları

Yılbaşı turlarına olan ilgi her geçen yıl artıyor. Bu yıl Avrupa’daki fırtınaya rağmen yurtdışı turlarda rekor kırılacak. Yılbaşı bu yıl Salı-Çarşamba gününe denk gelse bile 50 bin kişi yurtdışına çıkacak. Böylece şimdiye kadarki en yüksek yurtdışı yılbaşı satışı rakamına ulaşılacak.


Yılbaşı turlarına olan talep geçen yıla göre yüzde 30 oranında arttı. 250 bin kişinin yurtdışına çıktığı Ekim ayındaki 9 günlük Kurban Bayramı’ndan sonra bu yılki artış turizmcileri de şaşırttı. Avrupa’da etkili olan ve şiddetini artırması beklenen kar fırtınasına rağmen turizmciler bu yıl 50 bin kişinin 2014’e yurtdışında gireceğini söylüyor. Buna göre tatilciler ortalama 2 günlük turlarda 60 milyon lira harcayacak.


Paris yine zirvede


Yılbaşı turlarında bu yıl en yüksek talep Paris, Roma, Barselona ve Prag için geldi. 29 Aralık hareketli Paris turları...