30 / 04 / 2024

yurtdışında mağaza açma

yurtdışında mağaza açma

Türkiye'nin komşu ülkelerle olan sorunları Türk yatırımcıları başka pazar arayışlarına yönetti, Türk yatırımcılar Afrika pazarı ve Uzak doğu ülkelerindeki pazarlara girmeye çalışıyor.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

LC Waikiki bu yıl 130 mağaza açacak! 

LC Waikiki, 2020'de 130 mağaza açmayı hedefliyor. 9 yeni ülke ile mağazaların 15'i yurt içinde, 115'i yurtdışında açılması planlanıyor...

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

Zühre 5 yılda 10 mağaza açacak!

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

Türk markaları yurt dışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, markaların yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisine odaklandığını 2019’da yurt dışında en az 500 yeni mağaza açılacağını söyledi.

yurtdışında mağaza açma Haberi

yurtdışında mağaza açma

Jeopolitik sorunlar Türk yatırımcıları yeni pazar olarak Afrika bölgesi ve Uzakdoğu ülkelerine yöneltti. Ancak birçok KOBİ bu alanda sağlanan desteklerden habersiz. Ekonomi Bakanlığı'nın yurtdışında mağaza ya da depo açanlara 4 yıl boyunca yüzde 70'e kadar destek olduğunu söyleyen KOBİ Türkiye Başkanı Koray Aksu, Uzakdoğu'nun bu alanda gözde pazar olduğunu belirtti. Aksu, firmaların hangi harcamalarını devletten geri alabilabileceği konusunda şu açıklamayı yaptı: "Uluslararası kalite belgesi alma, CE belgeleri, marka tescili şube, depo açma, gross marketlerde reyon açma gibi onlarca kalemde yüzde 50-70 arası devlet teşviki almak...