07 / 07 / 2024

Yurttaş Holding yüksek voltaj koruyucu

Yurttaş Holding yüksek voltaj koruyucu

Yurttaş Holding AR-GE laboratuarları tarafından geliştirilen Trimbox (yüksek voltaj koruyucu)'ya 22 ülkeden talep geldi. Cihaz, Her yıl milyarlarca dolar zarara yol açan yüksek voltaj sorununu çözmeyi hedefliyor..

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

İstanbul’da her yer yüksek binalarla dolmamalı!

Zeytinburnu Büyükyalı projesi hakkında bilgi veren Özak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "İstanbul’da her yer yüksek binalarla dolmamalı." dedi.

Yüksek faiz yatırımı engelliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği ‘Youth Economic Forum 17’ye katıldı. Konuşma yapan Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirtti.

TP'nin özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi Zülfikar Holding verdi!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi başladı. İhalede en yüksek teklifi, 320 milyon TL olarak açıklandı.

Manavgat Hidroelektrik Santrali'ne en yüksek teklif Kibar Holding'ten!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Manavgat Hidroelektrik Santrali'ni özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 370 milyon TL bedelle Kibar Holding'ten geldi.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

Manavgat HES ihalesinde Kibar Holding en yüksek teklifi verdi!

Kibar Holding, Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi vererek, ipi önde göğüsledi.

Manavgat HES ihalesine en yüksek teklif Kibar Holding'den!

Manavgat HES ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Kibar Holding, bu sayede mevcut operasyonlarında maliyet avantajı sağlamayı ve grubu bulunduğu sektörlerde üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Kibar Holding, Manavgat HES ihalesine en yüksek teklifi verdi!

Kibar Holding, Manavgat Hidroelektrik Santrali’nin işletme hakkı için girdiği ihalede en yüksek teklifi veren şirket oldu. İhalede 370 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi

Evren Yurttaş: Yüksek voltajdan korunarak cari açık azaltılabilir!

Trimbox yüksek voltaj koruma sistemini geliştiren Evren Yurttaş, Bursa Valiliği gayretleri ile ilk defa patentli bir ürünün ODTÜ tarafından test edilerek TSE'den beyan belgesi aldığına işaret etti...

Tosyalı Holding Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili özel çelik tesisini kuruyor!

Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor. Tesiste Apple gibi teknoloji devlerinin telefonlarda ve tabletlerde kullandığı hassas çelik plakalar da üretilecek,

Hassas Çelik Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atıyor!

Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor.

Polisan Exelans Yalıtım Sistemleri, yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlıyor!

Polisan Holding’in tecrübesi ile geliştirilen dış cephe ısı yalıtımında Türkiye’nin Güvenilir Markası olan Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri, binaların mimari ve fiziki ihtiyaçlarını gözeterek yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlıyor.

Yurttaş Holding yüksek voltaj koruyucu Haberi

Yurttaş Holding yüksek voltaj koruyucu
Yurttaş Holding AR-GE laboratuarları tarafından geliştirilen Trimbox (yüksek voltaj koruyucu), 3 ay gibi kısa bir sürede 22 ülkeye ihraç edilmeye başlandı. Her yıl milyarlarca dolar zarara yol açan yüksek voltaj sorununu çözmeyi hedefleyen cihaz; evleri, fabrikaları, atölyeleri, benzin istasyonlarını, hastaneleri, otelleri, bankaları ve ATM'leri yüksek voltajdan kaynaklanan yangınlara, makine ve cihaz arızalarına karşı koruyor. 

22 ÜLKEDEN TALEP Trimbox 'ı satın almak için ABD Fransa ve Almanya'dan bir çok firma işadamının kapısını çaldı. Fakat ürünün geleceğine inanan Yurttaş lisansı satmadı ve şu an 22 ülkeye...