17 / 05 / 2024

Yüksek Voltaj Koruyucu dünyaya ihraç ediliyor!

Yüksek Voltaj Koruyucu dünyaya ihraç ediliyor!

Yurttaş Holding AR-GE laboratuarları tarafından geliştirilen Trimbox (yüksek voltaj koruyucu)'ya 22 ülkeden talep geldi. Cihaz, Her yıl milyarlarca dolar zarara yol açan yüksek voltaj sorununu çözmeyi hedefliyor..



Yurttaş Holding AR-GE laboratuarları tarafından geliştirilen Trimbox (yüksek voltaj koruyucu), 3 ay gibi kısa bir sürede 22 ülkeye ihraç edilmeye başlandı. Her yıl milyarlarca dolar zarara yol açan yüksek voltaj sorununu çözmeyi hedefleyen cihaz; evleri, fabrikaları, atölyeleri, benzin istasyonlarını, hastaneleri, otelleri, bankaları ve ATM'leri yüksek voltajdan kaynaklanan yangınlara, makine ve cihaz arızalarına karşı koruyor. 

22 ÜLKEDEN TALEP Trimbox 'ı satın almak için ABD Fransa ve Almanya'dan bir çok firma işadamının kapısını çaldı. Fakat ürünün geleceğine inanan Yurttaş lisansı satmadı ve şu an 22 ülkeye ihraç etmeye başladı. Yakın gelecekte inşaat projelerinde, sigortalar olmadan nasıl bir daire satılamazsa, cihaz takılı olmayan bir dairenin de satılamayacağı öngörülüyor. 




Yeni Şafak


Geri Dön