28 / 04 / 2024

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  Ankara  Sanayi Odası'nın (ASO) temmuz ayı meclis toplantısında bir konuşma yaptı. Hisarcıklıoğlu, yaptığı gerçekleştirdiği, Ankara'nın savunma, sağlık teknolojilerinde, iş ve inşaat makinelerinden yüksek nitelikli üretime kadar her konuda adından söz ettiren bir konuma geldiğini ifade etti.

 ‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara dan dünyaya ihraç edeceğiz’

dunya.com'un haberine göre, Rifat Hisarcıklıoğlu, ayrıca, TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi'ni en büyük teknoloji ve mühendislik şirketlerinden biri haline getirmek amacı ile çalıştıklarının altını çizdi.

Burada Ankara Sanayi Odası’nın emeğinin çok büyük olduğuna vurgu yapan Başkan Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası katkıları ile ortaya çıkan 140 AR-GE, 37 tasarım merkezi, 11 Teknopark, 13 organize sanayi bölgesinin Türkiye'nin gurur kaynağı haline geldiğini aktardı.

Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası’nın mesleki eğitimde Türkiye'de rol model olacak çalışmalara imza attığına işaret ederek, söz konusu eğitim kurumlarının elde ettiği başarıların da kendilerini gururlandırdığını bildirdi.

İşte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasından diğer başlıklar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön