15 / 05 / 2024

yürüyen merdiven açılışı rize

yürüyen merdiven açılışı rize

Rize’de Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılacağı törenle hizmete sokulacağı duyurulan yürüyen merdivenin açılış töreni, sosyal medyada yapılan yorumlar sonrasında iptal edildi. Bakan Yazıcı, merdivenle sadece alt caddeden üst caddeye çıktı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

yürüyen merdiven açılışı rize Haberi

yürüyen merdiven açılışı rize


Rize Belediyesi tarafından Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri arasında yaptırılan 26 metre uzunluğundaki yürüyen merpen için Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılımı ile açılış töreni yapılacağı duyuruldu. Yürüyen merpenler balonlarla süslendi, Rize Belediyesi’nin cep telefonlarına gönderdiği SMS mesajları ile vatandaşlar törene davet edildi. Ancak sosyal medyada, ’Bakan yürüyen merpen açacak’ şeklindeki alaylı yorumlar üzerine programda değişiklik yapılarak tören iptal edildi. Rize’ye gelen Bakan Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu, karşılaştığı kız çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi, harçlık isteyen bir kişiye de 100 TL verdi.


YÜRÜYEN MERDİVEN HİZMET ODAKLI BİR PROJE

Esnaf ziyaretinin ardından yürüyen merpenin bulunduğu bölgeye geçen Bakan Hayati Yazıcı, yetkililerden bilgi aldı, ardından da merpenle Cumhuriyet caddesinden Atatürk caddesine çıktı. Merpen projesi ile vatandaşlara kolaylık sağlandığını vurgulayan Bakan Yazıcı, "İki cadde arasında...