29 / 04 / 2024

Yusuf Ahmet Şağmıt

Yusuf Ahmet Şağmıt

Bro Export İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ammar Şağmıt ve Yusuf Ahmet Şağmıt ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Hayata Dönüş Kredisi" kapsamında, esnaf ve sanatkarlara kredi müjdesi geldi. Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımlayarak, doların ne kadar olacağını açıkladı. Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın.

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 19 TL'ye kadar dayanan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı.

Yusuf Ahmet Şağmıt Haberi

Yusuf Ahmet Şağmıt

Bro Export İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ammar Şağmıt ve Yusuf Ahmet Şağmıt ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi'nde kuruldu. 


Bro Export İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT  -Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, inşaatların her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etütleri, bilumum hafriyat işleri yapmak. -Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi, aldığı arsalar üzerine bina inşa etmek ve bunları satmak. İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, mıcır, taş tozu, stabilize, kireç, tuğla, hazır beton v.b. ana...