07 / 05 / 2024

Yusuf Akarca

Yusuf Akarca

Kahramanmaraş-Adana karayolu 7. kilometresindeki tekstil fabrikasının işçileri, boyahane bölümünde yangın çıktığını fark ederek durumu itfaiye ve polise bildirdi

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Yusuf Akarca Haberi

Yusuf Akarca

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederek yayılmasını önlemeye çalışıyor. Polis de çevrede güvenlik önlemi alarak, patlama ihtimaline karşı boyahane bölümüne ilgisiz kişilerin girişini engelliyor. 

     Bu arada fabrika çalışanları yangının ek binalara sıçrama ihtimaline karşı binalardaki kumaşları tahliye ediyor. 

     Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, fabrikaya gelerek yangın hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

     Akarca Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akarca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. 

     Söndürme çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Akarca, ''İtfaiye ekipleri elinden geleni yapıyor. Valimiz olay yerine gelerek, yangın mahalline helikopter gelmesi talimatını verdi. Helikopter de geldikten sonra inşallah kısa zamanda yangını söndürürüz'' dedi. 

     Dumandan etkilenen bazı işçilerin hastanelere...