18 / 05 / 2024

Yusuf Aktaş

Yusuf Aktaş

PBO, Solvent ve itici gaz kullanmadan, su bazlı haşere ilaçları üreten Chrysamed, İzmir'deki ikinci fabrikayı kuruyor...

Aktaş İnşaat, ikinci otelini Osmanbey'de açacak!

Aktaş inşaat, turizm alanındaki ağırlığını artıracak. Şirket, dünyanın önemli otel zincirlerinden Choice Grubu'na ait Clarion markasını franchise'ini alarak İstanbul'a getirmişti. Aktaş İnşaat ikinci otelini Osmanbey'de açacak...

Aktaş İnşaat turizm sektörüne girdi!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Aktaş İnşaat, Clarion Hotel ile turizm sektöründe!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Kızıloğlu ve Hakan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kentin estetiğini bozan yapıları kaldıracağız!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük metropol kenti Samsun'a estetik görünüm kazandırmak amacıyla başlattıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi "kentin estetiğini bozan yapıları kaldıracağız" dedi.

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Yusuf Özdemir: Gölbaşı arıtma tesisi suyu yüzde 95 oranında temizleyecek!

Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 'Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre' projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin faaliyete geçtiğinde yüzde 95 oranında arıtma sağlayacağını söyledi.

Aktaş'ta yeni konutlar 2015'te teslim edilecek!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi ' nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti...

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti.

Aktaş Mahallesi 3. etap teslimleri 2015'te!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi...

Yusuf Aktaş Haberi

Yusuf Aktaş

PBO, Solvent ve itici gaz kullanmadan, su bazlı haşere ilaçları üreten Chrysamed, İzmir'deki ikinci fabrikayı kuruyor. 10 milyon euro yatırımla İzmir Tekeli organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmakta olan fabrika yaz sonuna kadar açılmış olacak. Halen ürünlerinin Almanya'daki Aidi marketlerde

ve eczanelerde 12 bin noktada satıldığını söyleyen Chrysamed Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aktaş, "Ürünlerimiz Migros, Metro, Bauhaus, CarrefourSA, Koçtaş, Kipa, ayrıca zirai ilaç satış noktaları ve eczanelerde satılıyor" diyor.


Krizantem (kasımpatı) özünü suya yayarak ürettikleri su bazlı haşere ilacı için 2008'de İzmir'de 15 milyon euro'luk yatırım yaptıklarını belirten Aktaş, şunları söylüyor: "İzmir'den Avrupa'ya ihracat gerçekleştiriyoruz, TorbalI'da 14 bin metrekare kapalı alanda üretim yapıyoruz, ikinci fabrikanın yatırımına başladık.Yeni fabrikada hem cilde sürülebilen ilaç hem de zirai ilaçlar...