04 / 05 / 2024

Chrysamed ilaçlama şirketi İzmir'de ikinci fabrikayı kuruyor!

Chrysamed ilaçlama şirketi İzmir'de ikinci fabrikayı kuruyor!

PBO, Solvent ve itici gaz kullanmadan, su bazlı haşere ilaçları üreten Chrysamed, İzmir'deki ikinci fabrikayı kuruyor...



PBO, Solvent ve itici gaz kullanmadan, su bazlı haşere ilaçları üreten Chrysamed, İzmir'deki ikinci fabrikayı kuruyor. 10 milyon euro yatırımla  İzmir  Tekeli organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmakta olan fabrika yaz sonuna kadar açılmış olacak. Halen ürünlerinin Almanya'daki Aidi marketlerde

ve eczanelerde 12 bin noktada satıldığını söyleyen Chrysamed Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aktaş, "Ürünlerimiz Migros, Metro, Bauhaus, CarrefourSA, Koçtaş, Kipa, ayrıca zirai ilaç satış noktaları ve eczanelerde satılıyor" diyor.


Krizantem (kasımpatı) özünü suya yayarak ürettikleri su bazlı haşere ilacı için 2008'de İzmir'de 15 milyon euro'luk yatırım yaptıklarını belirten Aktaş, şunları söylüyor: "İzmir'den Avrupa'ya ihracat gerçekleştiriyoruz, TorbalI'da 14 bin metrekare kapalı alanda üretim yapıyoruz, ikinci fabrikanın yatırımına başladık.Yeni fabrikada hem cilde sürülebilen ilaç hem de zirai ilaçlar üreteceğiz.


Kimyasal ilaçların insan sağlığına ve doğaya zarar verdiği bilinen bir gerçek. Patentli Chrysamed teknolojimiz üretilen su bazlı ilaçlar haşereleri zehirleyerek değil, sinir sistemiı ederek yok ediyor. Ürünümüz doğal ve yüzde 99 su bazlı. Koku lekesi yok. insan sağlığına ve böcek popülasyonuna zarar vermiyor.


Para


Geri Dön