06 / 05 / 2024

Yusuf Altun baraka yıkımı açıklaması

Yusuf Altun baraka yıkımı açıklaması

İzmir'in Urla ilçesinde kaçak olduğu gerekçesiyle barakaları yıkılan vatandaşlar, seslerini duyurmak için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin önünde çadır kurmak amacıyla Ankara'ya hareket etti.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Altun Kaya İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Kaya İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Altun ve Yahya Kaya ortaklığında kuruldu.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Altun Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Altunkılıç ve Atilla Kınalı ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Beyoğlu Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi restore edildi!

18. yüzyıl mimarisinin önemli yapıtlarından birisi olan Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi’nde Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan restorasyon çalışması tamamlandı.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye tramvay müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Çarşamba'ya yatırım müjdeleri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Samsun Valiliği tarafından Çarşamba’da düzenlenen muhtarlarla buluşma programında ilçe için planlanan büyük yatırımların müjdesini verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Gülsan Sanayi Sitesi’ni 2 sene sonra göremeyeceksiniz” dedi.

Yusuf Altun baraka yıkımı açıklaması Haberi

Yusuf Altun baraka yıkımı açıklaması

Balıklıova Mahallesi'nin, muhtarlıktan kiraladıkları barakaları yıkılan sakinleri, sorunlarına çözüm bulmak için otobüsle Ankara'ya gitti.


Hareket öncesinde grup adına açıklama yapan Yusuf Altun, barakalarla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini, henüz karar olmamasına rağmen 74 evin CHP'li Urla Belediyesince yıkıldığını, 400'e yakın insanın sokağa atıldığını belirtti.


Kılıçdaroğlu'nun "Danıştaydan karar gelene, hukuksal süreç tükenene kadar Balıklıova'daki evlerin yıkılmayacağını" söylediğini anlatan Altun, şöyle konuştu:


"Peki bu söze ne oldu? Bırakın Danıştayın kararını, daha idari mahkeme bile karar vermedi ama bizlerin evi CHP'li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın emriyle yıkıldı. Nerede kaldı sizin sözünüz Sayın Kılıçdaroğlu? Sizin sözünüz yıkım esnasında çatıdan düşen kiremitler gibi yerlerdeydi, sizin sözünüz yıkım esnasında yerdeki yıkıntılar gibi ayaklar altındaydı. Sayın Kılıçdaroğlu, söz insanın onurudur, şerefidir, namusudur. Ankara'ya Kılıçdaroğlu'na sadece sözünü hatırlatmaya gitmeyeceğiz....