04 / 05 / 2024

Yusuf Atik

Yusuf Atik

ASFED Başkanı Atik, "Türk asansör sektörü montaj, belgelendirme hizmetleri, periyodik kontrol hizmetleri, aksam üretimi ve bakım hizmetleri genelinde yaklaşık 500 milyon dolar seviyelerinde bir ciroya sahiptir." dedi.

Yusuf Atik: Asansörler güvenilir araçlardır!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayici ve İşadamları DerneğiBaşkanı Atik "Aslında asansörler oldukça güvenli ulaşım araçlarıdır. Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Yusuf Atik Haberi

Yusuf Atik

 Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED) Başkanı Yusuf Atik, "Türk asansör sektörü montaj, belgelendirme hizmetleri, periyodik kontrol hizmetleri, aksam üretimi ve bakım hizmetleri genelinde yaklaşık 500 milyon dolar seviyelerinde bir ciroya sahiptir." dedi.


Atik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kayıtlarına göre Türkiye'deki asansör montaj ve imalat alanında faaliyet gösteren firma sayısının 2 binin üzerinde olduğunu söyledi.


Türk asansör sektörünün yerine getirdiği işlev ve ülkede artan konut ihtiyacıyla birlikte, inşaat sektörünün ulaştığı teknoloji ve ilerleme paralelinde ülke sanayisi ve ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Atik, Türkiye'de imalat, montaj ile bakım ve onarım olmak üzere üç ana kolda faaliyet gösteren sektörün kabin, makine-motor grubu dahil birçok aksam ve bileşenlerin tamamını yerli olarak üretilebildiğini kaydetti.


"Türk asansör sektörü montaj, belgelendirme...