02 / 05 / 2024

Yusuf Başbaydar

Yusuf Başbaydar

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 10 Ocak'ta kuruldu.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

3600 ek gösterge için flaş talep: Sil baştan düzenlenmeli

Büro Memurları Sendikası (BÜRO Memur-Sen) Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 3600 ek gösterge sisteminin yeniden gözden geçirilerek düzenlenmesi gerektiğini belirterek sil baştan yapılması gerektiğini söyledi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Yozgat Yerköy'de 400 kişilik yurt inşa ediliyor!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde inşaatı süren 400 kişilik yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunu inceledi. Yerköy'de inşaatı süren yurdun 2020'de açılması planlanıyor.

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi projesi için başvuru dönemi başladı.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Yusuf Başbaydar Haberi

Yusuf Başbaydar

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: 

YAVUZTÜRK MAHALLESİ, KARADENİZ CADDESİ. BAŞBAYDAR İŞHANI N128/K OFİS 35/B...