30 / 07 / 2024

Yusuf Boz gayrimenkul pazarlaması

Yusuf Boz gayrimenkul pazarlaması

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayraktepe tarafından kuruldu.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Belediye 3 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Bilecik İli Bozüyük Belediye Başkanlığı, Bozüyük'te yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedelleri 10 milyon TL'den başlıyor.

Yusuf Boz gayrimenkul pazarlaması Haberi

Yusuf Boz gayrimenkul pazarlaması

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz, yazdığı kitabında; sosyal medya araçlarının, gayrimenkul pazarlamasına etkisini, sosyal medyanın sahip olduğu gücü ve sağladığı fırsatları da anlatıyor. 

Gayrimenkul sektöründe, pazarlama söz konusu olduğunda, eğrinin önünde olmak önem arz eder. Mesajın yayılmasında en iyi yöntem sosyal medya olur. Emlak pazarlamasında başarı için, sosyal medyanın nasıl kullanılacağı bilinmeli, işle ilgili deaylar incelenmeli ve satışlar böylece artırılabilir. 

Mülkünüzü Pazarlamak İçin Sosyal Medyayı Kullanın

Geçmiş zamanlarda kişiler satılık ya da kiralık konut aramalarını basılı medya aracılığıyla gerçekleştirirdi. Günümüzde ise insanlar, sosyal medyayı ve bloglar gibi diğer çevrimiçi araçları tercih ediyor. 

PropertyTR Yönetim...