15 / 05 / 2024

Yusuf Demircan

Yusuf Demircan

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Deta Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deta Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Çağkan Taylan Taşkın, Ercan Tetikoğulları ve Yusuf Demircan ortaklığında kuruldu.

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Uçak ve Yusuf Demircan tarafından kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan 3. köprüyü inceledi!

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde yapılan çalışmaları inceledi.

Ahmet Misbah Demircan: 3. köprü beni çok gururlandırdı!

Ahmet Misbah Demircan, Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yapılan çalışmaları inceledi. Demircan, “Memleketimiz adına dünya çapında yapılan projeler bizi gururlandırıyor,” dedi.

Ahmet Misbah Demircan 20 kişiye daha tapusunu verdi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapıla

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Yusuf Konat: Bursa kentsel dönüşümde hak etmediği yerde!

Bursa'nın ekonomi hayatında farklı sektörlerde önemli yatırımlara imza atan Konat İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Konat, Bursa'da kaliteli ve güven duyulan imalatlara imza attıklarını söyledi.

Ahmet Misbah Demircan iki büyük kentsel dönüşüm projesini anlattı!

Üç dönemdir Beyoğlu'nu yöneten Ahmet Misbah Demircan, 11 yıllık değişimi anlattı. Demircan, "Yatak kapasitesi 6 binden 40 bine çıktı. 82 bin olan SSK'lı çalışan sayısı 190 bine yükseldi. 8 bin bina yenilendi" dedi

Koca Yusuf'un evi müze mi olacak?

"Cihan Pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un, Şumnu iline bağlı Karalar Köyünde doğup büyüdüğü, sonraki yıllarda yıkılan evi, aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Ev bir müze olarak Türk kültür hayatına hizmet verecek.

Koca Yusuf'un Bulgaristan'daki evi müze oldu!

"Cihan pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un Bulgaristan'da bulunan evi, yeniden inşa edilip müzeye dönüştürüldü. Koca Yusuf'un, evi Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden inşa edilirken, müzeye çevrilen alanın açılışı yapıldı.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Bingöl Yusuf-i Harputi Türbesi yıkılacak mı?

Bingöl’ün Adaklı ilçesi Yel değirmeni (Zermak) köyünde bulunan Anadolu evliyalarının önemli zatlarından Yusuf Harputi’nin yıkılmak üzere olan türbesi onarılmazsa yıkılabilir.

Yusuf Demircan Haberi

Yusuf Demircan

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece'de kuruldu.


İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...