05 / 05 / 2024

Yusuf Emanet

Yusuf Emanet

Power Mühendislik Proje Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Emanet Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Vedat Emanet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Yusuf Araz, kirasını ödemeyen Defne Samyeli'yi icraya verdi! 

İş insanı Yusuf Araz, kiracısı olan Defne Samyeli'yi kirasını ödemediği gerekçesiyle icraya verdi.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Yusuf Güney: Evimi sattım, kiraya geçtim!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, pandemi sürecinde sanatçıların konserlerinin iptal olmasından dolayı "Geçinemiyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıyla ilgili konuştu. Güney, " Ben arabamı ve evimi sattım. Daha uygun bir kiraya geçtim" dedi...

Yusuf Emanet Haberi

Yusuf Emanet

Power Mühendislik Proje Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Emanet Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Vedat Emanet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu. 


Power Mühendislik Proje Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:  ENERJİ a) Şirket her türlü elektrik ve elektronik malzemeleri alımı, satımı, imalini yapmak, yatırmak, ithalini yapmak ve yaptırmak. b) Şirket her türlü elektronik yedek parçaya dayalı malları alır, satar, imalini yapar ve yaptırır. c) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak d) Elektrik ve ısı...