04 / 10 / 2024

Yusuf Gülsever

Yusuf Gülsever

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever esnaf ve minibüsçülerle bir araya geldi. Gülsever, toplantıda Baklan'a en kısa zamanda kazandıracakları Küçük Sanayi Sitesi'nin müjdesini verdi.

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Yusuf Güney: '20 bin lira kira veriyorum! Ev sahibi 50 bin lira istiyor'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Anlaşmazlıklar sürerken taraflar soluğu mahkemede alıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Yusuf Güney oldu. 

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Gören tarafından kuruldu.

Kentli İnşaat Malzemeleri Madencilik Asfalt Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentli İnşaat Malzemeleri Madencilik Asfalt Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Gök tarafından kuruldu.

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kinem Helin Çelik ve Yusuf Gündüz ortaklığında kuruldu.

Glc Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glc Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Güleç tarafından kuruldu.

Yusuf Güney: Evimi sattım, kiraya geçtim!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, pandemi sürecinde sanatçıların konserlerinin iptal olmasından dolayı "Geçinemiyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıyla ilgili konuştu. Güney, " Ben arabamı ve evimi sattım. Daha uygun bir kiraya geçtim" dedi...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yusuf Gülsever Haberi

Yusuf Gülsever

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, "Geçmiş yıllarda belediyenin borçları nedeniyle icralık dosyalar vardı. Kısa sürede bunları ödeyip belediyeyi büyük bir sıkıntıdan kurtardık" dedi. 



Toplantıya Baklan Kaymakamı ilker Eker. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever. Belediye Meclis Üyeleri, Baklan Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Beşparmakkaya, Baklan Minübüsçüler Kooperatifi Başkanı Himmet Akkuş. İlçe Ziraat Odası Başkam Ahmet Özdemir, Baklan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Musa Kaymaz. esnaflar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


"TÜM İCRA DOSYALARI KAPATILDI" 

İlçede bir yıl içerisinde yapılan çalışmaları katılımcılara anlatan Başkan Gülsever,"Hizmeti devraldığımız günden itibaren belediye hizmet binasının ve bahçesinin bakım-onarımı yapılıp, geçmiş yıllarda oluşan bir kısmı icıa-i takibe düşen ödenemeyen borçların ödenmesinin başlatılarak tüm icra dosyaları kapatılıp bankalardaki işlemler durduruldu. Ayrıca Baklan İlçe Merkezinde 18. madde ve imar uygulaması...