19 / 05 / 2024

Baklan Belediyesi icralık dosyalarını kapattı!

Baklan Belediyesi icralık dosyalarını kapattı!

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever esnaf ve minibüsçülerle bir araya geldi. Gülsever, toplantıda Baklan'a en kısa zamanda kazandıracakları Küçük Sanayi Sitesi'nin müjdesini verdi.



Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, "Geçmiş yıllarda belediyenin borçları nedeniyle icralık dosyalar vardı. Kısa sürede bunları ödeyip belediyeyi büyük bir sıkıntıdan kurtardık" dedi. 



Toplantıya Baklan Kaymakamı ilker Eker. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever. Belediye Meclis Üyeleri, Baklan Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Beşparmakkaya, Baklan Minübüsçüler Kooperatifi Başkanı Himmet Akkuş. İlçe Ziraat Odası Başkam Ahmet Özdemir, Baklan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Musa Kaymaz. esnaflar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

"TÜM İCRA DOSYALARI KAPATILDI" 

İlçede bir yıl içerisinde yapılan çalışmaları katılımcılara anlatan Başkan Gülsever,"Hizmeti devraldığımız günden itibaren belediye hizmet binasının ve bahçesinin bakım-onarımı yapılıp, geçmiş yıllarda oluşan bir kısmı icıa-i takibe düşen ödenemeyen borçların ödenmesinin başlatılarak tüm icra dosyaları kapatılıp bankalardaki işlemler durduruldu. Ayrıca Baklan İlçe Merkezinde 18. madde ve imar uygulaması yapılan alanlarda dozerle 12 kilometre yol açtık. 



"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Yerleşim alanlarında telıl ike teşkil eden ve kullanılmayan binaların yıkımının sürdüğünü ifade eden Başkan Gülsever. "Ağırlıklı olarak başta Hadim, İcikli, Beyelli, Kavaklar, Dağal. Baklan. Boğaziçi olmak üzere tüııı mahallelerimiz kötü görünümlü, risk teşkil eden metruk binalardan temizledik. Yapılacak olduğumuz kültür merkezi ve toplu konut yapımı projelerimiz için de gerekli çalışmaları sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 




Deha 20


Geri Dön