02 / 07 / 2024

Yusuf Kara

Yusuf Kara

Emba Metal Reklam İnşaat Plastik Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Eylül tarihinde Dudullu, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kara ve Yusuf Kara tarafından kuruldu. 

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Ladik'in turizm alternatiflerinden bahsetti!

Ladik’te konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Öyle bir yer ki kaplıcaya gidip sağlık turizmi yapıyorsunuz, oradan çıkıp 15 dakikada dağa çıkıp kayak yapıyorsunuz. Dünyada kaç yerde böyle bir özellik var” dedi...

Afyon'da Yusuf Ağa Parkı açıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Yusuf Ağa parkı törenle açıldı. Hayatını kaybeden ünlü iş adamının ismini alan parka törende ilgi yoğundu. İş adamları ve sevenleri törende yer aldı.

Yusuf Aslantürk: Ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatları bakımdan geçmeli!

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Samsun'da yeni yapılacak parka Yusuf Ziya Yılmaz'ın adı verilecek!

Samsun İli Kavak ilçesinde yaptırılacak parka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın adının verileceği bildirildi. 11 bin 765 metrekarelik park sahasında incelemeler yapıldı.

Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova'da toptancı halleri yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "Kentsel dönüşümle ilk etapta 6 milyon konut yenilecek. 20 yılda ise hedef 14 milyon. Bu bizler için güzel bir şans, önemli olansa bu şansı iyi değerlendirebilmek" dedi.

Yusuf Demir: Türkiye kısa vadede kuraklık riskini atlatamadı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Başkanı Prof.Dr. Yusuf Demir, kuraklığın kronik bir sorun haline gelmemesi için su kaynaklarının hem yağışlı, hem de kurak dönemlerde iyi yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Cafer Kara: Binaların yarıya yakını değişmeli!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Türkiye 'deki 20 milyon binanın yüzde 45'inin yaşamaya uygun alanlar olmadığını söyledi...

Yusuf Kara Haberi

Yusuf Kara

Emba Metal Reklam İnşaat Plastik Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de kuruldu. Emba Metal Reklam İnşaat Plastik Ticaret Sanayi Limited Şirketi hissesinin tamamı Yusuf Kara'ya ait. 


Emba Metal Reklam İnşaat Plastik Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesimnde yazılı olan diğer işler. 


Emba Metal Reklam İnşaat Plastik Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Dudullu, Esenkent Mahallesi, Şükran Sokak, Duman Apartmanı,...