06 / 07 / 2024

Yusuf Karabacak

Yusuf Karabacak

APM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Karabacak Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kuyumcular Sokak' ta kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Karabacak Haberi

Yusuf Karabacak

APM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Karabacak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kuyumcular Sokak'ta kuruldu. 


APM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak, bu gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satımını yapmak 2- Şirketin mülkiyetinde bulunan veya kiralamış olduğu otel, hastane, alış veriş merkezi, iş merkezi, ticari parklar,ticari depolar, konut siteleri, müstakil evler, süper  marketler ve bunlara benzer nitelikteki gayrimenkulleri ticari maksatla işletmek, kiraya vermek 3- Kira geliri elde etmek amacıyla; arsa, arazi, konut, ofis, alışveriş merkezi, otel, lojistik merkezi, depo, park, hastane ve benzeri her türlü gayrimenkulü satın   alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve satın almayı veya satmayı taahhüt edebilir. 4- Her...