02 / 05 / 2024

Yusuf Kaynar

Yusuf Kaynar

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Kaynar Haberi

Yusuf Kaynar

Hizmetleriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kaynar, "2015 yılı Mayıs ayında genel kurulumuzu yapacağız. Sanayi sitemizde yapmış olduğum hizmetlerimle ömür boyu övüneceğim. Çünkü önemli hizmetleri buraya yaparak yaşanabilir bir sanayi sitesi alanı ortaya çıkardık. Sanayiye girerken bir misafirin güzel ağırlanması gerekiyor. Giriş kısmı güzel olan bir yerin zaten içerisi de güzel olur. Ön girişteki arsa ve idari binamızın yan tarafındaki boş alanları park olarak değerlendirdik. Sağ sol kısımları ağaçlandırdık. Bu da sanayimize ayrı bir güzellik kattı. Sanayimizde bir oturum alanına, sitelere girmiş gibi bir hava oluştu. Park alanımızda oturma yerlerimiz, çay bahçemiz olacak. Yani bizim çalışma yerimiz aynı zamanda yaşam merkezimiz olacak. Yaptığımız çalışmalardan aldığımız olumlu tepkiler bizi daha da heveslendiriyor" diye konuştu.


Mir...