14 / 05 / 2024

Yusuf Özdemir gölbaşı projeleri

Yusuf Özdemir gölbaşı projeleri

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeninin, ismini gölden aldığını belirtti. Özdemir: " Hazırladığımız projelerle parkı cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz " dedi

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Gölbaşı'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi ile göl etrafının çehresinin değiştiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Adıyaman Gölbaşı'nda kaldırım çalışmalarına devam!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin havaların yağışlı olmadığı zamanlarda kaldırım düzenleme çalışmasına devam ettiğini söyledi.

Adıyaman Gölbaşı kanalizasyon arıtma tesisi yüzde 90 tamamlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ‘Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre’ projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin yüzde 90 oranında arıtma sağladığını söyledi.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Adıyaman Gölbaşı'nda 150 dönüm alan dönüşüme girecek!

Gölbaşı'ndaki çalışmaları anlatan Yusuf Özdemir: "Gölbaşı Belediyesinin şuan uğraştığı en büyük proje büyük kentsel dönüşüm projesidir. 150 dönümlük bölgeyi, kentsel dönüşüme tabi tutacağız. " dedi.

Adıyaman Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki mahalle ve cadde yollarında başlatılan asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Yusuf Özdemir gölbaşı projeleri Haberi

Yusuf Özdemir gölbaşı projeleri


Gölbaşı,Yeşilova ve Azaplı göllerini de kapsayan 16 bin 870 dönümlük alandaki tabiat parkında kuş gözlem kulesi, tanıtım ve gözlem evi ve seyir terası bulunuyor. Parktaki göllerde ise göçmen kuşlar ve balık türleri yaşıyor.  Her mevsim ziyaretçilerin ilgisini çeken parktaki ağaç yapraklarının sarıdan kızıla kadar farklı tonlara bürünmesi gölle birlikte güzel görüntüler ortaya çıkarıyor.


Fotoğraf tutkunlarının ve doğaseverlerin uğrak yeri olan parkta sonbaharda ortaya çıkan manzaralar ziyaretçileri adeta büyülüyor. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeninin, ismini gölden aldığını belirtti. 


Bölgenin, doğal güzellikleriyle ilgi gördüğünü aktaran Özdemir, şunları kaydetti:


"Parktaki doğal ortam özellikle il dışından gelenlerden talep görüyor. Bizler de bu güzelliğini koruma çabası içerisindeyiz. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yaptığımız sözleşme gereği tabiat parkın işletmesi belediyeye devredildi. Hazırladığımız projelerle...