04 / 05 / 2024

Yusuf Pazar park

Yusuf Pazar park

19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı. Kazanlı şehidin adı parkta yaşayacak...

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Samsun Skate Park tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, adrenalini güvenli bir alana taşıdı. Doğu Park alanı içerisindeki Skate Park ile gençler adrenalin tutkusunu yaşıyor.

Maltepe Cevizli’ye dev şehir parkı geliyor!

TOKİ ve Maltepe Belediyesi arasında sağlanan uzlaşmayla, Cevizli Mahallesi’nde yıllarca kurban satış pazarı olarak kullanılan araziye dev bir şehir park yapılacak.

Isparta'ya Gaziler Parkı inşa ediliyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla 2013 yılında yapımı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen 3200 metrekarelik Şehitler Parkı’nın hemen batı bölümünde yer alan 3700 metrekarelik alana da Gaziler Parkı yapılıyor.

Yusuf Pazar park Haberi

Yusuf Pazar park

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda, teröristlerce araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı.


Kayı Mahallesindeki parkta düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, şehit Yusuf Pazar’ın ailesi, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Belediye Başkanı Ertürk konuşmasında şehit Yusuf Pazar’ın kişiliğini anlatarak son derece yardımsever olduğunu vurguladı. Pazar'ın koyu bir Galatarasaray taraftarı olduğunu hatırlatan Ertürk parki içinde yer alan spor tesislerinin de bu anlamda ayrı bir önem taşıdığını söyledi.  


Belediye başkanı Lokman Ertürk Belediye tarafından Kayı Mahallesine yapılan yatırımlar hakkında da  bilgiler vererek Kayı Mahallesi içinden geçen Ahi Evran Caddesinin ağır tonajlı araçlar nedeniyle deforme olduğunu...