05 / 05 / 2024

Yusuffali Kader

Yusuffali Kader

Hintli milyarder Yusuffali Kader, İngiliz müteahhitlik grubu Galliard ile birlikte Londra’da bir dönem tarihi Scotland Yard karakoluna ev sahipliği yapan lokasyonu 5 yıldızlı otele çevirecek.

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kader tarafından kuruldu.

Japonya’dan deprem konutlarına destek!

Japonya’da Türk iş insanı Murat Enşici’nin başkanı olduğu Kader Birliği Derneği (GOEN) Hatay’da Çaycuma Belediyesi tarafından hayata geçirilen deprem konutlarından birinin finansmanını üstlendiğini duyurdu.

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

İslam Memiş "Paniğe kapılmayın" diyerek uyardı! İşte 2 haftalık süreçte altını bekleyen kader

Cumhurbaşkanlığı yarışında adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı. Siyasi alanda ortaya çıkan belirsizlik piyasaları da bozdu. Finans Analisti İslam Memiş elinde TL olanlar için en karlı yatırımı açıklayarak altın ve dövizle ilgili öngörülerini açıkladı.

Uzman isimler peş peşe açıkladı! Maraş depremlerindeki yıkımlarda ihmal var mı? 

Uzman isimler Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilgili peş peşe açıklamalar yaparken, yıkılan binalar ile ilgili olarak “Kader değil ihmal” açıklamaları geldi. İşte ayrıntılar...

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bunyan Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 4 milyon TL sermaye b4edeli ile Abed Al Kader Chawa ve Hamza Serdar Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Son dakika euro kurundaki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Bugün euro için kader günü. Bir köşede euro bekletenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. bakın euro böyle olacak.

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdel Kader Akl ve Mohamad Akel ortaklığında kuruldu.

Yusuffali Kader Haberi

Yusuffali Kader


Hintli milyarder Yusuffali Kader, İngiliz müteahhitlik grubu Galliard ile birlikte Londra’da bir dönem tarihi Scotland Yard karakoluna ev sahipliği yapan lokasyonu 5 yıldızlı otele çevirecek. Otelin adı Great Scotland Yard Hotel olacak


İngiliz Daily Mail gazetesi, 110 milyon sterline otele dönüşecek olan binanın inşaat işlerini Galliard’ın yapacağını, daha sonra binanın Kader’in patronu olduğu Abu Dhabi merkezli Lulu Group’a teslim edileceğini ve otelin işletmesinin ise Steigenberger tarafından üstleneceğini yazdı. Kader, 2.4 milyar dolarlık servetiyle Hindistan’ın 30’uncu en zengin ismi.



Karındeşen Jack...


1829 - 1890 yılları arasında Londra’nın polis gücünün nabzı Great Scotland Yard binasında atıyordu. 1888 yılında Karındeşen Jack soruşturması da buradaki binada yapıldı. Charles Dickens ve Arthur Conan Doyle’un romanlarında binadan sık sık söz edildi. 1910 yılında ise şimdiki bina inşa edilerek...