05 / 05 / 2024

yuvacık Orka Life

yuvacık Orka Life

Orka Life 'ta 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler ve dubleks villalar bulunuyor. Fiyatların 220 bin liradan başlangıç gösterdiği projenin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın etrafındaki tesisler yıkıldı!

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bulunan Yuvacık Barajı çevresindeki kaçak olduğu tespit edilen tesisler yıkıldı. İşletme sahipleri yıkıma karşı çıktı.

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

yuvacık Orka Life Haberi

yuvacık Orka Life





Orka Life projesi Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Group imzası ile inşa ediliyor. Proje kapsamında 140 adet konut bulunuyor.


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler ve dubleks villaların yer aldığı Orka Life 30 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Orka Life Evleri 'nde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Orka Life Kocaeli 'de; restoran, hamam, aqua park, çocuk havuzu, olimpik yüzme havuzu, futbol-basketbol ve voleybol sahası bulunuyor.


Telefon: 0262 334 41 42

Fax: 0262 334 41 43

Web adresi: