08 / 05 / 2024

Yuvaya Dönüşen Plastik kampanyaları

Yuvaya Dönüşen Plastik kampanyaları

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), atık plastiklerin geri dönüştürülmesiyle sokak hayvanlarını sıcak bir yuvaya kavuşturmayı amaçlayan bu kampanya kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte işbirliği yaptı.

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Demirkol tarafından kuruldu.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kadir Akal ve Oğuzhan Akal ortaklığında kuruldu.

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

İş yerine dönüşen apartmanlarda 'gürültü' krizi!

İş yerine dönüşen apartmanlarda üst/alt kat komşunun iş yeri olması daha büyük sorun yaratabiliyor. Konutlarda gürültü kirliliği para cezası ise 1192 liradan, 1461 liraya çıktı.

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun ve Süreyya Karadeniz tarafından kuruldu.

Yuvaya Dönüşen Plastik kampanyaları Haberi

Yuvaya Dönüşen Plastik kampanyaları

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), atık plastiklerin geri dönüştürülmesiyle sokak hayvanlarını sıcak bir yuvaya kavuşturmayı amaçlayan "Yuvaya Dönüşen Plastikler Kampanyası" kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi ile işbirliği yaptı. 


PAGDER'den yapılan açıklamaya göre, "Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır" sloganı ile yürütülen "Yuvaya Dönüşen Plastikler" kampanyası yeni işbirliklire ile devam ediyor. 


İlk olarak 685 plastik kulübe bağışıyla projeyi başlatan PAGDER, işbirliği yaptığı kurumlara belediyelerin ardından üniversiteleri de ekledi.


Dernek, Boğaziçi Üniversitesi ile yaptığı işbirliği kapsamında, üniversiteye 20 kulübe bağışlarken, üniversite yönetimi de Boğaziçili gençlerin kampanyaya katılımına destek olacak. 


Gençler, plastik atıkların kaynağında ayrıştırılarak geri dönüşüm ile sokak hayvanlarına kulübe yapılması için PAGDER ile el ele verecek.


Kampanyada, plastik yoğurt ve peynir kapları, pet şişeler ve kapakları, deterjan şişeleri, eski plastik oyuncaklar, işlevini kaybetmiş plastik damacanalar, plastik askılar...