02 / 05 / 2024

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibi

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uzarsa, 1-2 odalı evlerin kirası 50 bin TL olur! Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri, kiralara yüzde 25 zam sınırının uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Peki kiralara yüzde 25 zam sınırı uzarsa piyasada neler olur? İşte konuya ilişkin o paylaşım ve gelen yorumlar...

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Her 100 emekliden 84’üne yüzde 37,16’sına yüzde 50 zam yapılabilir! İşçi-memur emeklisi farkı 31 bin TL'yi aşabilir!

2024 yılında her 100 emekliden 84’üne yüzde 37, 16’sına yüzde 50 zam uygulanabileceği gündeme geldi. Bu durumda işçi ve memur emeklisinin maaşlarının arasındaki farkın 31 bin TL'yi aşabileceği hesaplandı. İşte o rakamlar...

Şirketler 2024'te yüzde 50 zam yapmayı planlıyor!

Şirketlerin 2024 yılı zam planları Mercer'in 2023 Ücret ve Yan Haklar Araştırması ile ortaya çıktı. Bu kapsamda firmalar 2024 yılında ortalama yüzde 50 zam yapacağını bildirdi.

Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılacak mı? Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'tan flaş açıklama!

Merakla beklenen 2024 yılı asgari ücret zammı, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konularının da başında geliyor. Geçtiğimiz sene yüzde 50'lik zam gelen asgari ücretin bu sene ne kadar zamlanacağı merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Emekliye yüzde 50 zam kapıda! Kulisler hareketlendi, en düşük maaş 10 bin TL!

Emekli maaş zamlarında beklenen zam oranı netleşmeye başladı. Kulislerdeki iddiaya göre, emekliye zam oranının yüzde 50 civarında ve en düşük maaşının ise 10 bin TL seviyesine çekileceği konuşuluyor. 

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti. İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri..

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zamma çevrildi. Bu kapsamda, 4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor...

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

Emekliyi bayram ettirecek zamlı maaşlar yeniden hesaplandı! Emekli maaş zamlarına YÜZDE 50 EK ZAM kapıda!

Emekli maaş zamlarının ne kadar olacağı merakla sorgulanıyor. Çalışmalar başladı. 1 Ekim'de Meclis'in açılmasıyla konunun detayları ortaya çıkacak. Emekli maaşları için yaklaşık yüzde 50 zam konuşuluyor. İşte detaylar...

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Emekli maaş çalışmalarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Yeniden hesaplanan maaşlara göre, En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı. İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarımı kapsayan yaklaşık yüzde 50'lik zam tablosu...

Emekli maaşına yüzde 50’ye yakın zam! 2024’te en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli aylıklarına ilişkin yaptığı açıklama, Türkiye genelinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yıl başında yapılacak olan maaş artışının yüzde 50'ye yaklaşacağı müjdesi, milyonlarca memur ve emekli vatandaşı olumlu bir şekilde etkiledi.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibi Haberi

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralık daire fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucuları arasında yer alan Av. Elvan Kakıcı Şimşek, kiracılarına yüzde 50 oranında zam yapmak isteyen ev sahiplerine karşı izlenecek yol ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek yaptığı açıklamada, kiracılara yapılması gerekenden daha çok zam yapmak isteyen ev sahiplerine uymak zorunda olmadıklarını dile getirerek  “Ev sahipleri yüzde 50 veya daha fazla bir zam istiyorsa, bu durum kanuna aykırıdır. Ev sahipleri kanun ve yasalar uyarınca ancak bir önceki yılın Tüketici Fiyat Endeksi'nin 12 ayı ortalaması oranında bir zam isteyebilir. Dolayısıyla kiracılar, ev sahibinin istediği bu fahiş zamma...