28 / 04 / 2024

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kardeş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye'de kuruldu.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Gyr İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gyr İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelikkaya tarafından kuruldu.

Superior İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Superior İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile T.Valantine Okeke tarafından kuruldu.

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Aydın tarafından kuruldu.

Esnak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Esnak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Şahin tarafından kuruldu.

EKS Dekorasyon Reklam Medya İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Dekorasyon Reklam Medya İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kardeş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat ve yapı malzemelerini, demir,kum,çimento,kireç,çakıl,kereste,tuğla,kiremit,fayans,g ranit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc), alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak. 2-Şirket her türlü inşaat yapı malzemeleri,nalburiye ve hırdavat,sıhhi tesisatlar,elektrik malzemeleri,teknik malzemeler,her türlü kaplama ve izolasyon malzemeleri,orman ürünleri,cam ve seramik,fayans,granitten imal edilmiş her nevi malzemeler ile bunlara ait...