27 / 04 / 2024

Yüzey İnşaat

Yüzey İnşaat

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kardeş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye'de kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ergen tarafından kuruldu.

Yılkoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılkoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Koç tarafından kuruldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülüzar Atay tarafundan kuruldu.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Yüzey İnşaat Haberi

Yüzey İnşaat

Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Kardeş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Yüzey İnşaat Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat ve yapı malzemelerini, demir,kum,çimento,kireç,çakıl,kereste,tuğla,kiremit,fayans,g ranit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc), alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak. 2-Şirket her türlü inşaat yapı malzemeleri,nalburiye ve hırdavat,sıhhi tesisatlar,elektrik malzemeleri,teknik malzemeler,her türlü kaplama ve izolasyon malzemeleri,orman ürünleri,cam ve seramik,fayans,granitten imal edilmiş her nevi malzemeler ile bunlara ait...