04 / 05 / 2024

Yvz Kağıt Gıda İnşaat iletişim

Yvz Kağıt Gıda İnşaat iletişim

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Mutfaklarda dikkatli olun! Gıda fiyatları el yakıyor

Yükselen enflasyonlar beraber gıda fiyatlarına gelen zamlar 2022'de marketlere büyük etki ederken, Açıklanan son enflasyon rakamlarının akabinden 2023 yılında da  ürünler yine zamlanmıştı. Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) vesilesi ile hazırlanan küresel gıda ücret endekisinde düşüş 11'inci aya kadar t

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Para basım maliyetleri arttı mı? Madeni ve kağıt paranın maliyeti ne kadar? İşte detaylar!

Ekonomik krizle Türk lirasının değerinin düştüğünün, madeni ve kağıt paralarda da yeni çalışmalar başlatıldığı iddia edildi. İşte merak edilen detaylar!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Yvz Kağıt Gıda İnşaat iletişim Haberi

Yvz Kağıt Gıda İnşaat iletişim

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıcaları şunlardır. Şirketin amacıve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve işlemler şunlardır. Şirketin amaç ve konusu aşağıda yazılı hususlarla sınırlı olmayıp, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu Hükümlerinin şirketlere tanıdığı tüm imkanlarından istifade eder. A) GAYRİMENKUL YATIRIMLARI VE İNŞAAT İŞLERİ 01) Her türlü ; arsa ve arazi, bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınması, üst kullanım hakkı almaya, kurmaya, devir etmeye, devir almaya,...