03 / 05 / 2024

YYK Uzman Serisi nedir

YYK Uzman Serisi nedir

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Danıştaydan iş güvenliği uzmanı tanımı!

Danıştay 10. Dairesi, dava konusu yönetmeliğin dayanağı 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun 3. maddesindeki "iş güvenliği uzmanı" tanımının Anayasa'ya uygun olup olmadığını inceledi...

İş bulamayan mühendisler iş güvenliği uzmanı oluyor!

İş bulamayan mühendislik mezunları, son çare olarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanı oluyor. Yenibiris.com, iş arayanların eğilimlerini inceleyerek hangi bölümden mezun olanların hangi pozisyonlara başvurduğunu açıkladı.

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Penta History-Antik serisi banyolara nostalji katıyor!

BİRBİRİ ardına yükselen gayrimenkul projelerinde tarihi detaylara önem veren müşterilerin banyoları için tasarlanan Penta History - Antik serisi, klasik değerlere olan bağlılığı ile dikkat çekiyor...

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.

İş güvenliği uzmanı olmayan 500 bin işyerine 5.5 milyar ceza yolda!

Mecidiyeköy’deki asansör faciasının ardından gündeme gelen iş güvenliği tedbirlerini hiçe sayan işletmelere yüklü cezalar geliyor. İş güvenliği uzmanı bulundurmayan 500 bin işletmeye toplam 5.5 milyar lira ceza yolda.

YYK Uzman Serisi nedir Haberi

YYK Uzman Serisi nedir
“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak. Eskişehir ve Adana’daki iki ayrı üretim tesisinde yıllık 240 bin tonluk kuru harç, yıllık 50 bin ton da sıvı yapı kimyasaları kapasitesi bulunan YYK, ürün gamından yer alan ürünlerini  “YYK Uzman Serisi” konsepti ile kullanıcılara sunacak. YYK Genel Koordinatörü Tolga Sarı, “Ustalarımızın nihai tüketiciye karşı uzmanlıklarını gösterecekleri teknik bilgi v uygulama uzmanlıklarını ön plana çıkaracak seriyi fuarda tanıtacağız” dedi....