07 / 05 / 2024

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Koçyiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi, Yaşam Sitesi B5 Apartmanı'nda kuruldu.

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti!

Türkiye turizm sektörünün 'en güçlü' markaları arasında yer alan Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti. İflas kararı ile beraber şirketin tasfiyesine geçildi.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Koçer tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Koçyiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi, Yaşam Sitesi B5 Apartmanı'nda kuruldu. 


YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket , yurt içi ve yurt dışında , her türlü yapı , tesis , inşaat işlerini ,kendi adına , yahut müteahhit , taşeron sıfatlarıyla yapabilir veya emanet usulüyle başkalarına yaptırabilir. Bu konularla ilgili açılmış ihalelere katılabilir , sözleşmeler düzenleyebilir , yüklendiği işlerle ilgili taşeronluk anlaşmaları düzenleyebilir , üçüncü gerçek yahut tüzel kişiliklerce yüklenilmiş işlere , ortak , taşeron veya emanetçi sıfatıyla girebilir. 2-) Şirket , Türk Ticaret Kanunu mevzuatına uygun olmak kaydıyla , yurt içi ve yurt dışında her türlü...