05 / 05 / 2024

ZA Madencilik çevre yatırımları

ZA Madencilik çevre yatırımları

Firma ortaklarından İbrahim Ada, "Tesisin içinde havayla suyu aynı anda verip tozu bertaraf eden, 120 tane sistem kurduk. Önceliğimiz sürdürülebilir çevre teknolojilerini kullanarak üretim yapmak" dedi

İbrahim Ada: 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attık!

İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi

Çevre temizlik vergisi nereye ödenir? Çevre temizlik vergisini kimler öder?

Halk arasında çöp vergisi olarak da ifade edilen çevre temizlik vergisi konut, işyeri, fabrika ve benzeri taşınmazlar için ödenen bir vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki,  Çevre temizlik vergisi nereye ödenir? Çevre temizlik vergisini kimler öder?

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Eksil tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Denizli Rıza Akça Sitesi'nin tapuları bugün verilecek!

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Rıza Polat, Münir Can, Tahsin Pamukçuoğlu ve Abdulkadir Dal imzasıyla kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Çevre temizlik vergisi 2016!

Çevre temizlik vergisi, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2016 ne kadar oldu? Bu vergi ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi gayrimenkuller için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu iki vergi ne zaman ve nasıl ödenir? İşte emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri..

ZA Madencilik çevre yatırımları Haberi

ZA Madencilik çevre yatırımları


Pınarbaşı'nda faaliyet gösteren ZA Madencilik hedef büyüttü, kapalı sistem toz tutma filtreleriyle sektörde 'olmaz' denileni hayata geçirdi. 10 milyon lirayı geçen çevre yatırımlarıyla Avrupa'nın sayılı tesisi arasına girmeyi başaran firma, çevre ödülü için kolları sıvadı. Firma ortaklarından İbrahim Ada, "Madencilik sektöründe Avrupa'da bu kadar geniş alanda kurulmuş tamamen kapalı sistemde çalışan başka bir firma yok. 'Önce çevre, sonra üretim' sloganıyla yola çıktık" dedi.


"Teşekkür alıyoruz"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni kurulacak taş ocaklarına örnek gösterildiklerini belirten İbrahim Ada, "Kurulurken, üretimi fazla yapalım değil, çevreye zarar vermeyelim amacına odaklandık. Tesisin içinde havayla suyu aynı anda verip tozu bertaraf eden, 120 tane sistem kurduk. Bizim önceliğimiz sürdürülebilir çevre teknolojilerini kullanarak üretim yapmak. Önceliğimiz Pınarbaşı halkı, her yıl 1 milyon lira çevreye yatırım...