05 / 05 / 2024

ZA Madencilik ibrahim ada

ZA Madencilik ibrahim ada

İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Rıza Polat, Münir Can, Tahsin Pamukçuoğlu ve Abdulkadir Dal imzasıyla kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz tarihinde kuruldu.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

TBMM'ye sunulan ve onay bekleyen yeni kanun tasarısı ile zeytinlik alanlarda yapılaşma yasağı kaldırılarak bu alanlarda tesis yapımı ve işletimine izin veriliyor. Peki, zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap hakkında bilgi verdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap (Pazarkapı bölgesi) Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde yaşanan gelişmeleri Ramazan etkinliklerinde kamuoyuna duyurdu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm çalışmalarını anlattı!

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yaşanan gelişmeleri ramazan etkinliklerinde kamuoyuna duyurdu. Pazarkapı bölgesinde gerçekleştirilecek projeden bahsetti...

Graniser Almeria koleksiyonu beyazın sadeliğini banyolarınıza getiriyor!

Geçmişten günümüze banyo ve mutfakların vazgeçilmezi olan seramikler, Graniser’in yeni koleksiyonlarında yeniden hayat buluyor. Estetik tasarımlarıyla dikkat çeken Graniser, yeni modeli Almeria ile beyazın sadeliğini banyolarınıza getiriyor.

Eskar Madencilik Harfiyat Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskar Madencilik Harfiyat Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Karamanlı, Serkan Karamanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da kuruldu.

Afyon Dinar'da kanalizasyon arıza çalışması başlatıldı!

Belediye Başkanı Saffet Acar'ın telsiz veya telefon ile devam bilgi aldığı kanalizasyon arıza ekipleri ev, iş yerleri ve kanalizasyon hatlarında meydana gelen tıkanma ve kanalizasyon arızalarına gece gündüz müdahale ediyor.

ZA Madencilik ibrahim ada Haberi

ZA Madencilik ibrahim ada


ZA Madencilik ortaklarından İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi


Son dönemlerde vatandaşların "çimento" ve "taş ocaklarına" karşı yaptıkları eylemlere ev sahipliği yapan Pınarbaşı'ndaki 4 taş ocağından biri olan ZA Madencilik ortaklarından İbrahim Ada, toplam 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik. Biz burayı aldığımızda çöplüktü, yaptığımız yatırımla sektörü yeniden yazdık, 5 yıldızlı bir tesis yaptık" dedi.

Ada, 2008'de devraldıkları bölgenin adeta çöplük alanı olduğunu belirtti. Ada, 5 milyon lira yatırımla toz tutma ünitesi kurduklarını, tozun en önemli...