04 / 05 / 2024

Zabit Uzun

Zabit Uzun

Öz Huzur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Zabit Uzun tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu

Dünyanın en uzun deniz altı tüneli 9 milyar Euro'ya inşa ediliyor!

Danimarka ile Almanya’yı bağlayan, dünyanın en uzun deniz altı tüneli inşa ediliyor. Fehmarn adası arasında inşa edilecek tünelin yapım maliyeti yaklaşık 9 milyar euro olarak hesaplandı. Tünelin 2024 yılında açılması öngörülüyor.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi 11 Mart'ta başlıyor!

Başkan Toçoğlu, “Tarihi adadaki dönüşüm çalışması süresince esnafımızın mağdur edilmeyeceğini vurgulamak istiyorum. Uzunçarşı için en güzelini hedefliyoruz. Dönüşüm çalışması Sakaryamıza hayırlı olsun” dedi.

Türkiye'nin en uzun köprüsü Adana'da inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerinde 6 şeritli yol, çift hatlı demiryolu olacak şekilde Türkiye’nin en uzun köprüsünün temelini ise 30 Mart’ta atacaklarını açıkladı.

Efe Bezci: Türkiye’de konut açığı uzun yıllar kapanmayacak!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ekonomideki tüm dalgalanmalara, güven düşüşlerine rağmen hızla büyüyen sektörlerinin Türkiye’de konut açığının uzun yıllar daha kapanmayacağını gösterdiğini kaydetti.

Uzun Çarşı Yenileme Projesi'nde 3 katlı ruhsatlı yapılara dokunulmayacak!

Büyükşehir Meclis Toplantısı sonrası gazetemize konuşan Başkan Toçoğlu, Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yer alan ruhsatlı 3 katlı binaların akıbetine dönük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakarya Uzun Çarşı'da çalışmalar Mart'ta başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun Çarşı’da Mart başı veya 15’i gibi imalat çalışmalarına başlamayı öngörmekteyiz. Bölgede başlattığımız projenin yalnızca restorasyon ile ilgili bir proje olduğunu ifade etmeliyim" dedi

İşte dünyanın en uzun 47 gökdeleni!

Japonya'da başkent Tokyo yakınlarına kurulması planlanan 'Next Tokyo' adı verilen futuristik şehir projesine, 1.6 km yükseklikte bir gökdelen inşa edilmesi düşünülüyor. İşte dünyanın en uzun gökdelenleri...

Sakarya Uzun Çarşı'da dönüşüm Mart'ta başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun Çarşı Derneği Başkanı Murat Uslu ve beraberindeki heyeti Büyükşehir’de ağırladı. Görüşmede tarihi adada başlatılacak dönüşüm çalışmasının ayrıntıları ele alındı.

Dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsü Mayıs'ta açılacak!

Çin'de inşa edilen, dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsünün açılış tarihi öne çekildi. Uzunluğu 430, genişliği ise altı metre olan köprünün daha önce yıl sonunda açılacağı duyurulmuştu.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tüneli inşaatında son durum!

Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak ve 10 bin 200 metrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidi olacak projede çalışmalar tünel kazma makinesi ile sürüyor.

Uzun Çarşı Yenileme Projesi için ilk kazma vuruluyor!

Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yapım ihalesini kazanan yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hedefimiz; en kısa sürede projeyi tamamlamak" dedi

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Zabit Uzun Haberi

Zabit Uzun

Öz Huzur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Zabit Uzun tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Öz Huzur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve tahhüt işleri ve 19.1.2010 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Öz Huzur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, İstasyon Caddesi, No:24...